Gipsmontering till alla typer av projekt

Mats K Gipsentreprenad tar hand om allt inom montering av gipsskivor i alla typer av fastigheter som kräver kvalificerad gipsmontering.

Din specialist på gipsmontage

Vi utför allt inom gipsmontage i  offentliga och privata fastigheter. Bland våra projekt finns allt från skolor, sjukhus och kontor till bostäder.

Vi monterar gips på uppdrag av större byggföretag. Vi erbjuder även lösningar där vi tar hand om både materialet, logistiken och utförandet i projektet. Kontakta oss gärna för att veta mer om alternativen för ditt byggprojekt. 

Effektiva projekt med stor noggrannhet

Det som särskiljer oss från många andra är vårt fokus på att alltid driva våra projekt framåt på ett så effektivt vis som möjligt. Med de tre ledorden snabbhet, kvalitet och samarbete ser vi till att projekten löper framåt enligt tidsplanen och att slutresultatet blir riktigt bra. Hos våra medarbetare finns en yrkesstolthet och hög kompetens som leder till väl utförda jobb.

Kontakta Mats K Gipsentreprenad

Vi utför gipsmontage med fokus på att leverera ett riktigt bra slutresultat oavsett uppdragets storlek. Läs gärna mer på sidan kvalitet, ta en titt på våra tidigare utförda jobb under våra referenser och kontakta oss för en offert på gipsmontering.