Om Mats K Gipsentreprenad

Mats K Gipsentreprenad är från Varberg. Men vi utför gipsmontering i hela södra Sverige. Inget jobb är för stort eller för litet.

Ett familjeägt företag

Verksamheten startades 2016 av ägarna Mats Krohné och sönerna Elias och Adrian Krohné. Vi är ett företag som utför allt inom gipsmontering i både offentliga och privata fastigheter. Det kan vara allt från skolor, sjukhus och kontor till bostäder.

Gipsmontering med riktigt bra kvalitet

De senaste åren har varit en tid av stor tillväxt och vi har sedan starten vuxit till att vara ett trettiotal medarbetare. Strävan inför framtiden är att fortsätta vara en stabil aktör på marknaden och att fortsätta utvecklas och växa i södra Sverige.

Kvalitet är ett viktigt ledord i allt det som vi gör både när det gäller det jobb som vi utför och i relationen med våra kunder och leverantörer. Målet är alltid en stor kundnöjdhet samt långvariga och hållbara samarbeten. 

Vi värdesätter att driva våra projekt framåt på ett så effektivt vis som möjligt med ett bra tempo och att alltid säkerställa ett riktigt bra slutresultat. Se våra referenser

Kontakta Mats K Gipsentreprenad

Vi är verksamma i stora delar av södra Sverige från Malmö i söder till Karlstad i norr och Kalmar i öster till Göteborg i väster. Läs gärna om våra tjänster inom gipsmontering och kontakta oss för att veta mer och för att boka in ditt gipsmontage.